Нелепа смърт застигна българин в голям италиански град. Българин бе премазан от

...
Нелепа смърт застигна българин в голям италиански град. Българин бе премазан от
Коментари Харесай

Поклон: Мерцедес уби 28-годишният Васко от Русе

Нелепа гибел застигна българин в огромен италиански град. Българин бе премазан от “авто-пират ” до пешеходна пътека на известния булевард  “Йенер ” в Милано в 4:00 часа в неделя на разсъмване, написа вестник „ Труд “.

Сънародникът ни е на 28 години, споделя се Васил Факети, роден е в Русе и носи фамилното име на осиновилото го преди време италианско семейство. Убилият го на място лидер на състезателен черен Мерцедес – мароканецът Мохамед Ел Шаркауи, духва крепко пушек от мястото на престъплението без да се опита да окаже първа помощ. Някъде по обяд “пиратът ” се оплаква в полицията, че колата му е открадната, а към 20:30 часа в неделя се предава на силите за сигурност. Според медиите в Милано органите на реда работят и по диря, съгласно която арабинът не е същинският палач, който най-вероятно го бил заел да лъжесвидетелства против огромна сума пари.

Васил бил връхлетян от карания с гневна скорост автомобил малко откакто напуща фамозната дискотека “Алкатраз ”, където бил прекарал съботната вечер с другари. Според записите на видеокамерите в региона той най-вероятно се бил отправил към стоянката за таксита на площад “Мачакини ”, от където стартира големия булевард  “Йенер ”. Младият мъж живеел с родителите си в сателитния на Милано квартал “Сетимо Миланезе ” и в ранната заран сигурно бил тръгнал за дома си.

Допреди месец той работел като барман в открития предходната година и станал бързо международно прочут ресторант “София Лорен ” в центъра на столицата на региона Ломбардия. Според сътрудниците му Васил бил напуснал, защото считал да продължи да следва биотехнология в университета на град Новара и да се яви на конкурс за чиновническа служба в общината на Милано. Бил прочут като радостен и отзивчив юноша, който в никакъв случай не отказвал поисканата му от близки, познати и другари помощ, написа dunavmost.com.

В дописките си за тъжния случай медиите в Милано, измежду които бе и флагманът на италианския щемпел “Кориере каузи сера ”, подчертаха, че убийството на Васил е следващата частица от черната серия от претрепани по улиците на града от невнимателни водачи единствено от началото на лятото 19 души, осмина от които са пешеходци, а останалите – велосипедисти.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР